Pasta met gerookte makreel

Pasta met gerookte makreel

Smulweb imageSmulweb

De intense smaak van gerookte makreel past perfect bij deze pasta. In combinatie met een rijke tomatensaus, gekookt tot in de perfectie, is dit gerecht een winnaar. Voeg kappertjes toe voor de finishing touch, geserveerd met frisse rucola.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Pasta met gerookte makreel op tafel.

  1. Maak de makreel schoon en pureer deze in een keukenmachine.
  2. Pureer in dezelfde keukenmachine de inhoud van een blik tomaten, samen met de knoflook, ui, 1/2 eetlepel oregano en 1 eetlepel olijfolie.
  3. Kook de saus op een matig vuurtje tot deze voor tweederde is ingekookt.
  4. Kook intussen de pennen volgens de gebruiksaanwijzing.
  5. Giet de pasta af en meng er de saus doorheen.
  6. Verdeel de makreel in stukjes en meng er 1 eetlepel kappertjes door.
  7. Serveer het geheel met rucola.
eet smakelijk