Cocosbonbons met hazelnoot

Cocosbonbons met hazelnoot

Smulweb imageSmulweb

Zin gekregen in chocolade? Maak deze Cocosbonbons met hazelnoot. De kokosballetjes met hazelnoot zorgen voor een volle en romige smaak erbij. De balletjes zijn ook nog eens super easy om te maken. Perfect toch?

25 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 300 g Gecondenseerde melk

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Cocosbonbons met hazelnoot op tafel.

  1. Mix de gecondenseerde melk met 200 gram geraspte kokos en zet het mengsel gedurende 1 nacht in de koelkast.
  2. Schep een lepeltje vol van het mengsel en draai hier balletjes van. Duw in het midden van elk balletje 1 hele hazelnoot.
  3. Rol het gecondenseerde melk/cocos-mengsel zodanig rond de hazelnoot dat deze niet meer zichtbaar is. Rol elk balletje vervolgens door de geraspte kokos.
  4. Zet de balletjes een paar uur in de koelkast en plaats ze vervolgens in kleine papieren vormpjes.
eet smakelijk