Coupe marrakech (meloensinaasappeldadelsmint)

Coupe marrakech (meloensinaasappeldadelsmint)

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk fris en zoet dessert: de coupe marrakech. Gemaakt van meloen, sinaasappel, dadels en munt. Voeg hier nog wat kaneel aan toe en je hebt de Marokkaanse keuken in een kom. En vergeet niet het fruit gekoeld te serveren!

45 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 62.49 g Medjoul dadels

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Coupe marrakech (meloensinaasappeldadelsmint) op tafel.

  1. Zorg ervoor dat al het fruit gekoeld is voordat je met de bereiding begint.
  2. Meng de meloenstukjes met de grofgehakte blaadjes munt, het citroensap en de suiker. Schep alles voorzichtig om.
  3. Schil de sinaasappels, verwijder zoveel mogelijk de witte velletjes en snijd de partjes in stukjes. Vermeng die met het mespuntje kaneel en de stukjes dadel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts