Italiaans hapje

Italiaans hapje

Smulweb imageSmulweb

Een Italiaans hapje met Toscaanse salami en mozzarella bolletjes. Belegd met cherrytomaatjes, basilicum en klaar in een handomdraai! Een heerlijk hapje voor bij de borrel.

10 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 3 takjes Basilicum vers (takje)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Italiaans hapje op tafel.

  1. Snijd de Toscaanse salami in dunne plakjes.
  2. Schep met een theelepel kleine bolletjes van de mozzarella (of halveer kant-en-klare bolletjes).
  3. Leg een blaadje basilicum en vervolgens het bolletje mozzarella op een plakje salami.
  4. Halveer de cherrytomaatjes.
  5. Vouw steeds een blaadje basilicum om een tomaatje en prik deze op het bolletje mozzarella en de worst.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Kruiden