Varkenssate met pindasaus

Varkenssate met pindasaus

Smulweb imageSmulweb

Varkenssate met pindasaus, wie houdt er niet van? Marineer blokjes varkensvlees in een zelfgemaakte pindasaus gemaakt van lekkere specerijen. Rijg de gemarineerde stukjes varken aan stokjes en gril ze tot ze mooi goudbruin van kleur zijn. Verwarm de overgebleven pindasaus en serveer deze bij de varkenssate.

60 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 150 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Varkenssate met pindasaus op tafel.

  1. Kook alle ingrediënten samen tot er een gladde pindasaus is verkregen en laat afkoelen.
  2. Marineer blokjes vlees in de pindasaus gedurende tenminste twee uur.
  3. Rijg het vlees aan stokjes en gril ze gaar en goudbruin van kleur.
  4. Maak de overgebleven pindasaus warm en verdeel deze over de saté op een schaal.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen