Kaas-groenteburger

Kaas-groenteburger

Smulweb imageSmulweb

Deze kaas-groenteburger smelt in de mond. Groenten en kaas gecombineerd met Mexicaanse kruiden en koriander zorgen voor een verrukkelijke smaak. Maak het af met yoghurt-mayonaisesaus en je hebt het perfecte gerecht voor een zomerse barbecue.

15 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kaas-groenteburger op tafel.

  1. Klop de eieren los.
  2. Meng in een kom de kaas met de blokjes groente, een derde van het ei, de Mexicaanse kruiden en koriander tot een stevige massa.
  3. Vorm er vier mooie burgers van en wentel deze door de rest van het ei en daarna door de verkruimelde cornflakes. Druk de cornflakes goed aan.
  4. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kaas-groenteburgers in ca. 4 minuten mooi bruin, van binnen mag de kaas net gaan smelten.
  5. Roer de yoghurt met de mayonaise, knoflook, zout en peper tot een sausje.
  6. Serveer de burgers tussen bruine bolletjes met gemengde sla en tomaat. Schep het sausje erover.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Kruiden Desserts Sauzen