Paksoi met rijst en gehakt

Paksoi met rijst en gehakt

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk Aziatisch gerecht met paksoi en rijst met gehakt. Bak de knoflook even in olie en voeg het gehakt toe. Bak het gehakt rul. Bak de paksoi al omscheppend mee tot de groente is geslonken. Schep de ketjap, cashewnoten en rijst door het groentemengsel. Voeg naar smaak zout toe. Serveer apart of alles samen.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Paksoi met rijst en gehakt op tafel.

  1. Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Was de paksoi en snijd de groente in reepjes. Pel de knoflook en hak deze fijn.
  3. Verhit de olie in een wok. Bak de knoflook even in de olie en voeg het gehakt toe. Bak het gehakt rul.
  4. Bak de paksoi al omscheppend mee tot de groente is geslonken.
  5. Schep de ketjap, de cashewnoten en de rijst door het groentemengsel. Voeg naar smaak zout toe.
  6. De rijst kun je ook apart serveren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Rijst Vlees