Tortellinis met spinazie en ham

Tortellinis met spinazie en ham

Smulweb imageSmulweb

Deze tortellinis met spinazie en ham zijn zo gemaakt. Kook de tortellini beetgaar, bak hamreepjes, knoflook, champignons en spinazie samen en serveer het geheel met pijnboompitten. Binnen no-time geniet je van een heerlijk gerecht.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Tortellinis met spinazie en ham op tafel.

  1. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met zout beetgaar.
  2. Verhit de olie in een wok en bak de hamreepjes ± 3 minuten op halfhoog vuur.
  3. Bak de knoflook, champignons en de spinazie al omscheppend mee totdat de spinazie geslonken is.
  4. Giet de tortellini af, schep het spinaziemengsel erdoor en bestrooi met de pijnboompitten.
  5. Serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Vlees Spinazie