Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Gegrilde garnalen met couscous salade op tafel.
- Verhit de grill(pan).
- Doe in een kleine steelpan de olie, dragon en knoflook. Kook dit op middelhoog vuur gedurende 3 minuten totdat de knoflook begint te bruinen. Plaats de pan van het vuur en laat de olie wat afkoelen, verwijder dan de knoflook.
- Prik de schoongemaakte garnalen op een metalen of houten spies (zie serveertips) en smeer de garnalen in met ongeveer 1 1/2 eetlepel van het oliemengsel.
- Breng de kippenbouillon aan de kook in een middelgrote steelpan met 3/4 theelepel zout. Roer dit door de couscous. Zet de pan van het vuur en laat deze 5 minuten met het deksel erop staan.
- Meng de couscous in een grote glazen of stalen schaal met de waterkers, sjalots, citroensap, tomaten en de overgebleven dragonolie.
- Grill of kook ondertussen de garnalen totdat ze bijna gaar zijn in ongeveer 5 minuten.