Tomatensoep met creme fraiche en gehaktballetje

Tomatensoep met creme fraiche en gehaktballetje

Smulweb imageSmulweb

Waan jezelf in Italiaanse sferen met deze heerlijke tomatensoep. De soep is gemaakt van verse tomaten, uien en kruiden. Voeg de zelfgemaakte gehaktballetjes toe en maak de soep compleet met crème fraîche en een heerlijke tomatencrêmesoep. Buon appetito!

60 min bereiden

tussengerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Tomatensoep met creme fraiche en gehaktballetje op tafel.

  1. Snij de tomaten en uien in stukjes. Breng de tomaat en ui in een beetje water aan de kook met het kruidenbuiltje en laat dit een uur pruttelen.
  2. Pureer de basissoep met de staafmixer en zeef het daarna.
  3. Bereid het zakje tomatencrêmesoep zoals op de verpakking.
  4. Meng het gehakt met peper en zout en draai er soepballetjes van.
  5. Doe de soepballetjes in de soep en laat het geheel nog een kwartier op laag vuur staan.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep Tomatensoep