Zalmforel uit de oven

Zalmforel uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Deze zalmforel uit de oven op een bedje van knapperige soepgroenten en kruiden is gegarandeerd een succes. Verpakt in aluminiumfolie blijft de vis sappig en mals en de combinatie met olijfolie maakt het af.

25 min bereiden

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 20 g Lavas

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Zalmforel uit de oven op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Spoel de vissen af en dep ze droog. Knijp de knoflook uit en meng door de soepgroenten.
  3. Leg een lang stuk aluminiumfolie neer en sprenkel hier wat olijfolie over. Strooi wat peper en zout en leg royaal wat soepgroenten erop. Leg nu ook een takje lavas en peterselie erop.
  4. Leg de vis erop en sprenkel olijfolie over de vis en in de binnenkant ervan, samen met wat peper en zout. Vul ook de vis met de soepgroenten en wat olijfolie. Leg vervolgens weer een takje lavas en peterselie erop en voeg nog wat olijfolie, peper en zout toe.
  5. Vouw de folie dicht zodat er geen vocht meer uit kan komen en doe hetzelfde met de andere vis. Bak ze 20 minuten in de oven.
  6. Vouw de pakketjes uit en haal het vel en de kop van de vis eraf (tenzij je die ook lekker vindt).
eet smakelijk