Pastasalade met gerookte kip en rucola

Pastasalade met gerookte kip en rucola

Smulweb imageSmulweb

Deze pastasalade met gerookte kip en rucola is perfect voor een zomers diner of lunch. Gevuld met olijven, komkommer en geroosterde pijnboompitten gemengd met pasta waardoor elke hap een genot blijft. Breng op smaak met olijfolie, zout en peper en laat het koelen zodat de smaken perfect samenkomen.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 8 g Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Pastasalade met gerookte kip en rucola op tafel.

  1. Kook de pasta en laat het afkoelen. Snijd de olijven fijn en snijd de zaadlijsten uit de komkommer en snijd deze in blokjes. Bak de pijnboompitten kort aan.
  2. Meng de afgekoelde pasta met alle ingrediënten. Roer alles goed door elkaar. Breng de pasta op smaak met peper, zout en olijfolie.
  3. Zet de pasta in de koelkast en laat het een paar uur staan, zodat de smaken goed kunnen intrekken.
  4. Serveer de pasta.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Gevogelte Pastasalade met kip