Mexicaanse vis

Mexicaanse vis

Smulweb imageSmulweb

Binnen 20 minuten op tafel: deze smaakvolle Mexicaanse vis! Met ui, knoflook, een pepertje, paprika, groenteschotel en tomato frito. Marineer de vis met paprikapoeder en breng alles op smaak met zout en peper. Simpel te bereiden en ontzettend lekker.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper
  • 150 g Tomato frito

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Mexicaanse vis op tafel.

  1. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui met de knoflook en het pepertje 5 minuten op een halfhoog vuur.
  2. Voeg de paprika toe en bak het 5 minuten mee.
  3. Schep de groenteschotel, de prei en de tomato frito erdoor en breng alles aan de kook. Voeg peper en zout naar smaak toe.
  4. Bestrooi de vis met paprikapoeder, peper en zout naar smaak. Leg de vis in de pan en laat het met de deksel op de pan in ongeveer 7 minuten gaar worden.
eet smakelijk