Makkelijke zalmlasagne met roomkaas

Makkelijke zalmlasagne met roomkaas

Smulweb imageSmulweb

Zalm en spinazie, een perfecte combinatie! In deze makkelijke lasagne met roomkaas heb je binnen een handomdraai een heerlijk gerecht op tafel staan. Je maakt de lasagne in laagjes met prei, tomaat en mozzarella en kookt deze in ongeveer een half uur gaar in de oven.

45 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Makkelijke zalmlasagne met roomkaas op tafel.

  1. Was de spinazie en hak deze fijn met een schaar. Laat uitlekken.
  2. Was en snijd de bosuitjes in schijfjes. Roer de roomkaas, crème fraîche door elkaar met de bosuitjes, de kruiden en het zout.
  3. Was de prei en snijd deze in dunne schijfjes. Stapel in een ovenschaal als volgt op: - 1/2 prei - 1/3 lasagnebladen - 1/3 crèmemengsel (let erop dat je het crème mengsel goed over de bladen verspreidt) - 1/3 zalm - 1/2 spinazie
  4. Dat nog een keer en tenslotte: - 1/3 lasagnebladen - 1/3 crèmemengsel - 1/3 zalm - tomaten in plakjes - mozzarella in stukjes gescheurd.
  5. Bak de lasagne in een voorverwarmde oven op 200 graden Celsius gedurende een half uur.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas