Pittige reuze garnalen met knoflook en kruiden uit de o

Pittige reuze garnalen met knoflook en kruiden uit de o

Smulweb imageSmulweb

Deze pittige reuze garnalen met knoflook, kruiden en cayennepeper zorgen voor een smaakexplosie in je mond! In combinatie met de (geroosterde) Franse boule is dit een heerlijk gerecht wat je niet wilt missen.

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pittige reuze garnalen met knoflook en kruiden uit de o op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Pel de garnalen en halveer ze in de lengte maar laat ze bij het staartje vastzitten. Verdeel de garnalen in de ovenschaal.
  3. Meng de boter met de knoflook, de helft van de peterselie en cayennepeper en verdeel over de garnalen.
  4. Schuif de schaal een richel boven het midden in de oven en laat de garnalen in 4-5 minuten roze kleur.
  5. Leg de parten citroen bij de garnalen en strooi de rest van de peterselie erover.
  6. Serveer met sneden (geroosterde) Franse boule.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden