Tapas van gemarineerde champignons en paprika

Tapas van gemarineerde champignons en paprika

Smulweb imageSmulweb

Geniet van deze smaakvolle Tapas van gemarineerde champignons en paprika. Eenvoudig te maken met bouillon, mosterd, azijn, olie, honing / suiker en verschillende kruiden die zeker hart en ziel zullen verwarmen.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Tapas van gemarineerde champignons en paprika op tafel.

  1. Maak de champignons schoon en snijd grote exemplaren eventueel in tweeën. Snijd geroosterde paprika`s in kleine stukjes en verwijder pitjes en zwarte plekken. Pers de knoflook en snijd de lente-uitjes in ringetjes.
  2. Zet de champignons op met zoveel water dat ze net onder staan en voeg een bouillontablet toe. Breng aan de kook en haal zodra ze koken van de warmtebron en giet af.
  3. Roer de paprika, knoflook en lente-uitjes door de champignons.
  4. Roer mosterd, azijn, olie, honing of suiker en alle kruiden door elkaar en roer dit sausje door de champignons.
  5. Laat de champignonmix plm. 2 uur intrekken en roer af en toe door.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paddenstoelen Paprika Tapas Champignons