Spinazie omelet met stukjes zalm

Spinazie omelet met stukjes zalm

Smulweb imageSmulweb

Een spinazie omelet met stukjes zalm en kaas. De omelet is op smaak gebracht met peper, zout en nootmuskaat. Voeg crème fraîche toe aan het eimengsel voor extra smeuïgheid. Perfect voor een snel en lekker ontbijt of lunch.

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Spinazie omelet met stukjes zalm op tafel.

  1. Verwarm boter in een grote koekenpan. Fruit de ui en bak de spinazie mee.
  2. Voeg blokjes zalm toe en bak het geheel tot het vocht verdampt is.
  3. Breng op smaak met peper, zout en een beetje nootmuskaat. Strooi er kaas over.
  4. Klop de eieren los en voeg de crème fraîche toe. Klop alles goed door elkaar.
  5. Giet de eimassa in de pan bij de spinazie en roer alles goed door elkaar.
  6. Bak de omelet als een pannenkoek en draai deze om als de onderzijde bruin is. Bak ook de andere kant bruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Spinazie Spinazie omelet