Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Verrukkelijke salade met geitenkaas rauwe ham en appeltjes op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd ze in kleine blokjes.
- Snijd de plakken ham dwars door midden, zodat je 2 lange plakken krijgt. Smeer elk plakje rauwe ham aan één zijde in met honing. Leg hierop de geitenkaas, wikkel de rauwe ham om de geitenkaas en leg met de naad naar beneden in een vuurvast schaaltje. Bak het geheel ± 10 minuten in de voorverwarmde oven (200 graden).
- Verhit ondertussen de boter in de koekenpan en bak hierin de appelblokjes lichtbruin. Roer vlak voordat je ze uit de pan haalt plm. 1 eetlepel honing erdoor.
- Verdeel sla over de borden. Leg hierop twee rolletjes met geitenkaas en appelblokjes eromheen.
- Giet een mooi straaltje crema di balsamico eromheen en smullen maar!