- 200 g Jong Belegen Kaas 30+ Plakken
- 2 el Bieslook
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Salade met asperges eieren en kaas (maaltijdsalade) op tafel.
- Zet de asperges met ruim kokend water op. Voeg wat zout toe. Laat de asperges, met het deksel op de pan, 10 minuten koken.
- Schakel daarna de warmtebron uit en laat de pan met de asperges 10 minuten, met het deksel erop, staan. Laat de asperges daarna uitlekken en koud worden. Snijd de asperges in stukjes van 2 1/2 cm.
- Schep in een grote kom asperges, eieren en kaas door elkaar.
- Roer in een kommetje mayonaise en yoghurt tot een gladde saus. Voeg naar smaak zout en peper toe, en roer de peterselie erdoor.
- Schep de saus door de ingrediënten in de kom.
- Verdeel de sla als bedjes over de borden. Schep de sla in het midden erop.
- Bestrooi de salade met bieslook. Schik er eventueel in parten gesneden tomaten bij.