Warme lavendelsaus

Warme lavendelsaus

Smulweb imageSmulweb

Een saus die weet te verrassen. Probeer eens deze lavendelsaus. Een bijzondere combinatie met een lavendel twist. Ideaal voor bij een lekker dessert.

10 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 tl Lavendel

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Warme lavendelsaus op tafel.

  1. Verwarm de melk met de slagroom en laat de lavendelbloemetjes er 10 minuten op een zacht vuurtje in trekken.
  2. Klop de eidooiers los met de suiker, schenk de hete vloeistof er in een dun straaltje bij en blijf kloppen.
  3. Schenk het mengsel terug in de pan en laat het op heel zacht vuur al roerende binden, maar zorg ervoor dat het niet opnieuw gaat koken.
  4. Zeef de saus om de bloemetjes eruit te halen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel Sauzen