Mascarponekwark met frambozen

Mascarponekwark met frambozen

Smulweb imageSmulweb

Mascarponekwark met frambozen, afgemaakt met een vleugje vanille en citroen. Romig, fris en fruitig, een zomers toetje om van te smullen én om mee te pronken. Serveer in glazen en zet minimaal een uur koud weg.

15 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Mascarponekwark met frambozen op tafel.

  1. Ontdooi de frambozen.
  2. Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap het merg eruit.
  3. Roer het vanillemerg, de kwark, de mascarpone, de melk en de suiker goed door elkaar tot het glad is.
  4. Voeg het citroensap toe en roer weer goed door.
  5. Doe de mascarponekwark en de frambozen in glazen en zet de glazen ongeveer 1 uur in de koelkast.
  6. Schaaf met een dunschiller reepjes van de witte chocolade en strooi over het dessert.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Frambozen