Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Gewokte kip met haricots verts en knoflook op tafel.
- Verhit een grote wok. Schenk 2 eetlepels olie erin en roerbak de stukjes kip tot ze lichtbruin zijn. Schep ze op een stuk keukenpapier op een bord en houd ze warm.
- Roerbak de sjalotjes 2 minuten in de wok. Voeg de knoflook, gember en chilipepers toe en roerbak nog een minuut. Schep het mengsel uit de wok en zet het apart.
- Schenk indien nodig extra olie in de wok en roerbak de haricot verts en kastanjechampignons 3 minuten.
- Voeg de stukjes kip en het sjalotmengsel toe en roer de vissaus en kokosmelk erdoor. Breng het geheel aan de kook, zet het vuur laag en laat het 12-15 minuten sudderen, tot de stukjes kip gaar zijn.
- Roer het limoensap en zout naar smaak erdoor. Strooi de koriander erover en serveer.