Gnocchi met frisse groenten en gorgonzola

Gnocchi met frisse groenten en gorgonzola

Smulweb imageSmulweb

Gnocchi met een huisgemaakte saus van bleekselderij, venkel, gorgonzola en crème fraîche. Serveer de gnocchi met een paar takjes rucola.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Vloeibare margarine

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gnocchi met frisse groenten en gorgonzola op tafel.

  1. Breng een pan met water aan de kook, doe er wat zout bij.
  2. Snijd de bleekselderij en venkel in kleine blokjes. Verbrokkel de gorgonzola.
  3. Fruit de groenten en kruiden even aan in de verhitte margarine, knijp de knoflook erboven uit.
  4. Roer de crème fraîche erdoor en laat even pruttelen. Roer de kaas erdoor en laat die smelten. Maak op smaak met grofgemalen peper.
  5. Schep de gnocchi in het kokende water en laat koken tot ze boven komen drijven. Giet ze af en roer ze door de kaas-groentesaus.
  6. Warm nog even goed door en schep de gnocchi in diepe borden. Garneer met een paar takjes rucola.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Kaas