Roergebakken witlof

Roergebakken witlof

Smulweb imageSmulweb

Roergebakken witlof met een heerlijke laag geraspte kaas eroverheen. Smoor de witlof in een laagje kruidenboter en bak nog even tot de kaas lekker gesmolten is. Een heerlijke, makkelijke en snelle maaltijd!

10 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(4)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Roergebakken witlof op tafel.

  1. Snijd de witlof overdwars in kleine reepjes.
  2. Verwijder de bittere en harde stukjes die in de kern zitten.
  3. Verhit in een koekenpan wat kruidenboter, niet te veel, het gaat om de smaak.
  4. Smoor de witlof 7 minuten.
  5. Meng met geraspte kaas en bak nog even tot de kaas gesmolten is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Witlof