Toscaanse kipsalade met rucola en druiven

Toscaanse kipsalade met rucola en druiven

Smulweb imageSmulweb

Een smaakvolle combinatie van gekruide kipfilet, sappige tomaatjes, zoete druiven en pittige rucola met een Italiaanse twist. Voeg pasta en een homemade dressing toe voor een Toscaans feestmaal.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Toscaanse kipsalade met rucola en druiven op tafel.

  1. Kook de pasta beetgaar, giet af en spoel er koud water over.
  2. Bak in de tussentijd de kipfilet al omscheppend in hete olijfolie gaar.
  3. Snijd de rucola iets kleiner.
  4. Meng de ingrediënten voor de dressing.
  5. Schep de kipfilet, rucola, tomaten en de druiven door de pasta.
  6. Meng de dressing erdoor.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Groente Fruit Kipsalade Sla Druiven Rucola