Ijs/sorbetijs recepten

Zelf Ijs/sorbetijs gerechten maken! Ontdek de lekkere en makkelijke Ijs/sorbetijs recepten van Jumbo.


Uitgelicht recept

Tip van Jumbo Frisse watermeloen-frambozenslushie

Frisse watermeloen-frambozenslushie

magazine badge magazine

Een zomerse slushie op basis van watermeloen en framboos met een frisse twist van basilicum. Verfrissend, zoet en perfect voor warme dagen. Geserveerd met crushed ice en rietjes om helemaal in de zomerse sferen te komen.

10 min bereiden amuse 4 personen

(0)

Ingrediënten

  • 0.5 gekoelde miniwatermeloen
  • 10 blaadjes basilicum
  • 500 ml sorbetijs framboos (1 beker)
  • 400 g crushed ijs (pak à 1 kg)
  • 4 rietjes
  • 1 blender

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Frisse watermeloen-frambozenslushie op tafel.

  1. Verwijder de schil van de watermeloen en pureer het vruchtvlees met de basilicum in de blender.
  2. Voeg het sorbetijs toe en puree kort tot een zachte ijsdrank.
  3. Verdeel het crushed ice over 4 grote glazen en schenk de watermeloenslushie erop. Steek de rietjes in de glazen.