Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Stokbrood met vlees kaas champignons en tomaat op tafel.
- Snij de ui en de paprika in kleine blokjes. Haal het groene steelhartje uit de knoflookteen met een knoflookpers en pers de knoflook fijn. Snij 3 tomaten in schijfjes en vervolgens in parten. Snij 1 tomaat in halfdikke plakjes.
- Fruit de uien en de paprika in een pan tot ze glazig zijn.
- Voeg de champignons en de ham toe aan de pan.
- Voeg de 3 tomaten toe aan de pan en kruid met provencaalse kruiden, peper, zout, sambal en vleeskruiden.
- Bak het geheel totdat alles lekker gebakken is.
- Verdeel het mengsel over 6 stukken stokbrood. Leg er jonge kaas op en vervolgens de plakken tomaat.
- Strooi basilicum over het geheel.
- Bak gedurende 10 minuten in de oven op 220 graden Celsius.
- Je kunt ervoor kiezen om het stokbrood eerst te besmeren met kruidenboter.