Stokbrood met vlees kaas champignons en tomaat

Stokbrood met vlees kaas champignons en tomaat

Smulweb imageSmulweb

Een overheerlijk stokbrood belegd met gekruide groenten, ham, jonge kaas en tomaat. Het stokbrood wordt afgebakken in de oven en kan eventueel bestreken worden met kruidenboter. Perfect voor een gezellige avond of als lunch.

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Stokbrood met vlees kaas champignons en tomaat op tafel.

  1. Snij de ui en de paprika in kleine blokjes. Haal het groene steelhartje uit de knoflookteen met een knoflookpers en pers de knoflook fijn. Snij 3 tomaten in schijfjes en vervolgens in parten. Snij 1 tomaat in halfdikke plakjes.
  2. Fruit de uien en de paprika in een pan tot ze glazig zijn.
  3. Voeg de champignons en de ham toe aan de pan.
  4. Voeg de 3 tomaten toe aan de pan en kruid met provencaalse kruiden, peper, zout, sambal en vleeskruiden.
  5. Bak het geheel totdat alles lekker gebakken is.
  6. Verdeel het mengsel over 6 stukken stokbrood. Leg er jonge kaas op en vervolgens de plakken tomaat.
  7. Strooi basilicum over het geheel.
  8. Bak gedurende 10 minuten in de oven op 220 graden Celsius.
  9. Je kunt ervoor kiezen om het stokbrood eerst te besmeren met kruidenboter.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Vlees Kaas Groente Stokbrood Paddenstoelen Champignons