Custard cake

Custard cake

Smulweb imageSmulweb

Een lekker plakje custard cake gaat er altijd wel in, toch? Maak deze lekkere cake door een zelfgemaakt custard laagje tussen het cakebeslag te leggen en het geheel af te bakken in de oven. Bestrooi de cake ten slotte met wat kaneelpoeder voor de perfecte smaak.

45 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Custard cake op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden.
  2. Meng suiker en custard met 3 eetlepels van de melk.
  3. Vet een springvorm in met een paar druppeltjes olie en strooi er bloem doorheen.
  4. Breng de melk aan de kook en voeg het suiker/custard mengsel toe. Laat het even doorkoken en haal het van het vuur.
  5. Klop boter, suiker en vanillesuiker en voeg 1 voor 1 de eieren toe. Voeg dan het meel toe.
  6. Doe de helft van het beslag in de vorm, verdeel de custard eroverheen en voeg de rest van het beslag toe.
  7. Bestrooi het geheel met wat kaneelpoeder.
  8. Bak de taart 45-50 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts Bakken Cake