Scholfilet a la milanese

Scholfilet a la milanese

Smulweb imageSmulweb

Een Italiaanse twist aan een stukje oer-Hollandse vis. Wij maken de scholfilet à la Milanese door ze te paneren en af te bakken in boter. Serveren met een schijfje citroen en een takje peterselie of bieslook.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Scholfilet a la milanese op tafel.

  1. Besprenkel de vis met citroensap.
  2. Voeg peper en zout toe aan de bloem en klop het ei los.
  3. Verhit de boter in de koekenpan.
  4. Haal de vis eerst door de bloem, schud overtollige bloem eraf en haal daarna door het losgeklopte ei.
  5. Bak de vis aan beide zijden goudbruin in de boter, ongeveer 3 minuten per kant.
  6. Garneer de vis met takjes peterselie of bieslook.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden