Kangoeroe met een tic

Kangoeroe met een tic

Smulweb imageSmulweb

Kangoeroevlees met olijventapenade aardappelpuree, gevulde vijgen en romige witte wijnsaus. Het vlees wordt met honing bestreken voor extra smaak en heerlijke aroma's komen vrij bij het koken. Dit gerecht is een heuse smaaksensatie op tafel!

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kangoeroe met een tic op tafel.

  1. Bestrijk het vlees met honing.
  2. Kook de aardappelen en pureer ze. Roer de olijventapenade door de aardappelpuree.
  3. Verwarm de boter in een braadpan en kleur de sjalotjes in de boter. Blus dit af met witte wijn en madeira. Voeg room toe en kook in tot de gewenste dikte. Zeef de saus en voeg peper en zout toe.
  4. Snijd de vijgen kruislings aan de onderkant in en vul ze met de schimmelkaas.
  5. Spuit de aardappelpuree in porties met een spuitzak en warm ze in de oven op. Warm de gevulde vijgen ook in de oven op gedurende 8 minuten.
  6. Bak het vlees gaar en serveer met de saus, aardappelpuree en gevulde vijgen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Fruit Vijgen