Bruinebonensoep

Bruinebonensoep

Smulweb imageSmulweb

Deze bruinebonensoep zit boordevol smaakvolle ingrediënten. Van speklapjes tot boemboebali en van ketjap tot rookworst. Aan het brood!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Rundvlees

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Bruinebonensoep op tafel.

  1. Snipper de ui en knoflook. Snijd de prei en paprika's in stukjes. Snijd de speklapjes in dobbelsteentjes en de worst in plakjes.
  2. Verhit olie in een pan en bak de speklapjes met het nassivlees al omscheppend bruin.
  3. Voeg de ui, knoflook, prei en paprika toe en laat 5 minuten meebakken.
  4. Voeg de boemboebali, trassi, ketjap, sambal en ketchup naar smaak toe.
  5. Maak 1 pot bruinebonen fijn in de machine en voeg ze met de andere pot en het vocht toe aan het vleesmengsel.
  6. Breng de soep aan de kook en voeg dan de rookworst toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden Bakken Sauzen Soep Speklap Rookworst