Spaghetti met bleekselderij-gehaktsaus

Spaghetti met bleekselderij-gehaktsaus

Smulweb imageSmulweb

Een echte klassieker: spaghetti met bleekselderij-gehaktsaus. Spekreepjes en wijn in combinatie met het gehakt en de bleekselderij zorgen voor een smaakvolle pastasaus. Serveer met geraspte kaas.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Spaghetti met bleekselderij-gehaktsaus op tafel.

  1. Verhit de olie en fruit de ui met de knoflook al omscheppend 5 minuten op een halfhoog vuur.
  2. Voeg de spekreepjes toe en bak ze op een hoog vuur 2 minuten mee.
  3. Schep het gehakt erdoor en bak het al omscheppend bruin en rul.
  4. Voeg de bleekselderij en de wijn toe en laat de bleekselderij in 5 minuten beetgaar worden.
  5. Kook intussen de spaghetti in water met zout beetgaar.
  6. Schep de pastasaus door het gehaktmengsel en warm alles goed door.
  7. Giet de pasta af en serveer met de saus en de geraspte kaas.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta