Volkoren scones

Volkoren scones

Smulweb imageSmulweb

Scones zijn heerlijk bij het ontbijt of de lunch. Deze volkoren scones zijn ook nog eens makkelijk te bakken. Varieer met krenten, noten of kaneel voor meer smaak!

15 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Volkoren scones op tafel.

  1. Meng volkorenmeel, bakpoeder, suiker en gesmolten boter in een ruime kom.
  2. Voeg ei en kwark toe en kneed snel tot een soepel deeg.
  3. Draai ronde balletjes van het deeg ter grootte van walnoten.
  4. Leg de scones op bakpapier onderin de oven en bak ze op 200°C in 15-20 minuten gaar en zandkleurig.
  5. Als je variatie wilt, voeg dan kaneel, noten, krenten of andere ingrediënten toe.
  6. Voor een hartige scone voeg gedroogde tomaat, tijm en geraspte kaas toe (zonder suiker).
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Scone