Wok met gehaktballetjes

Wok met gehaktballetjes

Smulweb imageSmulweb

De Thaise keuken is absoluut een favoriet. Met deze wok creëer je een heerlijk gerecht. Gehaktballetjes in combinatie met witte kool, snijbonen, champignons en sojascheuten. Voeg hieraan Thaise curry en kokosmelk toe, en je hebt een ideale maaltijd.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 thaise curry mix

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Wok met gehaktballetjes op tafel.

  1. Snijd de ui grof, verwijder de topjes van de snijbonen en snijd ze in grove stukken. Snij de champignons in schijfjes en snipper de witte kool. Rol balletjes van het gehakt (niet te groot).
  2. Verhit een wok en voeg flink wat olie toe. Voeg de ui, snijbonen en witte kool toe. Roer goed door en laat even stoven met deksel op de pan. Breng op smaak met peper, zout en citroensap.
  3. Voeg de champignons toe en schep goed om. Leg de gehaktballetjes op de groenten en roer voorzichtig om tot de balletjes wat vaster worden.
  4. Voeg Thaise curry toe naar smaak. Voeg als laatste de sojascheuten en kokosmelk toe. Roer alles goed door zodat alle smaken kunnen vermengen. Laat niet te lang meer garen zodat de sojascheuten nog krokant blijven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees