Sonja bakker kabeljauw fantasie

Sonja bakker kabeljauw fantasie

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke kabeljauw fantasie met serrano-ham en tagliatelle. Gecombineerd met een frisse saus van basilicum, azijn, mosterd, suiker of zoetstof, knoflook en creme fraiche. Geserveerd met tomaatjes en binnen 20 minuten op tafel.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

  • 0.4 el Basilicum
  • 8 Snack tomaatjes

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Sonja bakker kabeljauw fantasie op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  2. Laat de vis ontdooien en verdeel in twee stukken per persoon. Kruid de vis met peper en zout en rol om ieder stukje vis een plakje serrano-ham (eventueel vastzetten met een prikker). Leg de vis in een ingevette ovenschaal en plaats deze 8 minuten in de oven.
  3. Kook de tagliatelle.
  4. Meng de basilicum met azijn, mosterd, suiker (zoetstof) en pers een teentje knoflook erboven uit. Roer de creme fraiche erdoorheen.
  5. Haal de ovenschaal uit de oven. Giet eventueel overtollig vocht af (vooral als je diepvriesvis hebt!). Voeg de in tweeen gesneden trostomaatjes erbij en giet de saus over de vis.
  6. Zet de schaal nog 8 minuten in de oven.
eet smakelijk