- 150 ml Water
- 100 g radijsscheuten
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Runderreepjes met een kleurrijk groentegarnituur op tafel.
- Kook de eiernoedels in licht gezouten water beetgaar. Spoel ze vervolgens af met koud water en laat ze goed uitlekken.
- Snijd de wortels in plakjes en blancheer ze kort. Snijd de courgette en champignons in plakjes en wrijf ze schoon met keukenpapier. Snijd de chilipeper in rolletjes en de tomaten in partjes. Snijd de uien in ringen en spoel de radijsscheuten lauwwarm af.
- Kruid de runderreepjes met zout en peper en braad ze aan in hete olie. Voeg de ui, wortel, broccoli, courgette en champignons toe. Breng op smaak met zout en peper en voeg vervolgens de chilipeper toe.
- Giet eerst groentebouillon bij en vervolgens de slagroom en tomatenpuree. Roer alles goed door.
- Voeg tot slot de tomatenpartjes toe.
- Verwarm de uitgelekte pasta in een beetje boter. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
- Serveer de pasta met het runder-groentemengsel en de radijsscheuten.