Amuse hollandse garnalen met grapefruit

Amuse hollandse garnalen met grapefruit

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke amuse van Hollandse garnalen met grapefruit. De garnalen worden gemengd met ketchup, mayonaise en sherry waardoor er een heerlijke smaak ontstaat. Serveer de amuse in mooie glaasjes en maak af met grapefruitpartjes en peterselie.

15 min bereiden

borrel

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Amuse hollandse garnalen met grapefruit op tafel.

  1. Snijd tussen de vliesjes van de grapefruit de partjes uit de vrucht.
  2. Meng de ketchup, mayonaise en sherry door de garnalen. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Verdeel de garnalen over 8 glaasjes.
  4. Leg de grapefruitpartjes erop.
  5. Bestrooi het geheel met wat peterselie.
eet smakelijk