Amuse gekleurde minigroenten

Amuse gekleurde minigroenten

Smulweb imageSmulweb

Kleurrijke, kleine groenten voor een smakelijke amuse. Venkel, ansjovis en knoflookolie met olijfolie en een duidelijke smaak. Perfect als voorgerecht of als borrelhapje. Serveer met brood voor extra kleurballen.

45 min bereiden

borrel

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Amuse gekleurde minigroenten op tafel.

  1. Breng in een steelpannetje de olijfolie met de ansjovis en de knoflook tegen de kook aan. Laat het 45 minuten gaar worden, zonder te koken.
  2. Snijd de venkelknol in blokjes en houd wat loof apart. Schep de blokjes groenten door elkaar en schep in 8 glaasjes.
  3. Pureer de ansjovis-knoflookolie en giet per glaasje 2 theelepels olie over de groenten.
  4. Garneer met de venkelloof.
  5. Gebruik de resterende olie als (brood)dip.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Kruiden