La ficelle picarde

La ficelle picarde

Smulweb imageSmulweb

Deze overheerlijke flensjes zijn gevuld met ham en champignons. Daarna bedekt met crème fraîche en gruyère. Verwarm 10 minuten in de oven en je geniet van 'La Ficelle Picarde'. Très bon!

25 min bereiden

voorgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke La ficelle picarde op tafel.

  1. Meng de bloem, melk en eigeel.
  2. Klop het eiwit stijf en voeg het aan het mengsel toe.
  3. Bak vier heel dunne flensjes. Leg op elk flensje een plak ham.
  4. Fruit de gehakte champignons en sjalotje in een koekenpan met boter.
  5. Vermeng de champignons, sjalotje, melk en bloem en verdeel het mengsel over de ham.
  6. Rol de flensjes vrij strak op en leg de rolletjes - de ficelles - in een ovenschaal.
  7. Verdeel de crème fraîche over de flensjes en bestrooi ze met geraspte gruyère.
  8. Verwarm de flensjes 10 min in de oven op een gemiddelde stand.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade