Oosterse pangasiusfilet

Oosterse pangasiusfilet

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk kruidige oosterse pangasiusfilet. Stukjes vis door de maïzena halen en dan bakken in de olie. Sperziebonen en wokmix in de pan, kokosmelk eroverheen en verwarmen. Serveer met de gekookte rijst.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Oosterse pangasiusfilet op tafel.

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met zout gaar.
  2. Dep intussen de vis droog, snijd hem in stukjes en bestrooi met peper en zout naar smaak. Schep de maïzena erdoor.
  3. Verhit de olie en bak de vis al omscheppend bruin en gaar. Schep de vis met een schuimspaan uit de pan.
  4. Fruit de ui 3 minuten in het bakvet. Voeg de sperziebonen, de wokmix en de kokosmelk toe en breng alles aan de kook.
  5. Kook de sperziebonen in ongeveer 7 minuten beetgaar.
  6. Schep de vis erdoor en warm alles goed door.
  7. Serveer met de rijst.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst Kruiden Zuivel