Escargots in knoflookboter

Escargots in knoflookboter

Smulweb imageSmulweb

Deze Escargots in knoflookboter zijn het perfecte voorgerecht voor een Frans diner. Een heerlijk gerecht met verse knoflookboter dat in de oven wordt gebakken tot de boter begint te koken. Lekker om te serveren met stokbrood.

45 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 120 g Slakken
  • 15 g Cognac

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Escargots in knoflookboter op tafel.

  1. Maak knoflookboter.
  2. Plaats een stukje knoflookboter in een schelp.
  3. Doe de escargot erin en plaats er bovenop nog een stukje knoflookboter tot de gehele slakruimte gevuld is.
  4. Bak in de oven totdat de boter begint te koken.
eet smakelijk