Gepofte aardappel met knoflookroom

Gepofte aardappel met knoflookroom

Smulweb imageSmulweb

Gepofte aardappel met een romige en smaakvolle knoflookroom. Na het poffen, kruislings insnijden en daarbovenop de room van losgeroerde room, bieslook en kruiden. Bij serveren de overige room apart erbij serveren.

15 min bereiden

bijgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

  • 250 g Zure room

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gepofte aardappel met knoflookroom op tafel.

  1. Leg de aardappelen in de magnetron en stel in op 10 minuten op vol vermogen.
  2. Roer intussen de room los met knoflook, bieslook, en zout en peper naar smaak.
  3. Laat de aardappelen even rusten en snijd de bovenkant kruislings in. Druk het kruim een beetje omhoog.
  4. Schep er wat room op en serveer de rest van de room apart erbij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gepofte aardappelen