Glaasje met gerookte noorse zalm

Glaasje met gerookte noorse zalm

Smulweb imageSmulweb

Feestelijk voorgerecht met gerookte Noorse zalm, zalmeitjes, fijngehakte dille en tomaat. Het romige mengsel komt lekker uit in de glaasjes en zorgt ervoor dat de zalm perfect op smaak blijft in de koelkast. Eitjes en takjes dille geven het gerecht de finishing touch.

10 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 320 g Kuit

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Glaasje met gerookte noorse zalm op tafel.

  1. Klop de room en voeg voorzichtig de helft van de zalmeitjes, de helft van de fijngehakte dille, de fijngehakte tomaten, zout en peper toe.
  2. Vul de glaasjes voor drie vierde met dit mengsel.
  3. Zet de glaasjes in de koelkast.
  4. Snijd de zalm in reepjes en leg deze op het romige mengsel. Besprenkel de zalm met enkele druppeltjes citroensap. Verdeel de overige eitjes over de glaasjes en werk af met wat takjes dille.
eet smakelijk