Gebakken coquille met cantharel pompoen creme

Gebakken coquille met cantharel pompoen creme

Smulweb imageSmulweb

Gebakken coquille met cantharel pompoen crème en knapperige Parmezaanse kaas filo. Een perfect gerecht voor een feestelijk diner, de zachte textuur van de coquilles gaat perfect samen met de romige pompoen crème en de knapperige kaas filo's.

10 min bereiden

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Cantharellen
  • 1 el Arganolie

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gebakken coquille met cantharel pompoen creme op tafel.

  1. Kook de pompoen gaar en blender de pompoen. Voeg de crème fraîche toe en maak op smaak met peper en zout.
  2. Haal de coquilles uit de schelp en bak ze. Snijd ze in tweeën en maak ze op smaak met peper en zout.
  3. Was, snijd en bak de cantharellen. Maak ook deze op smaak met peper en zout.
  4. Maak een spiegeltje van de pompoen crème op het bord.
  5. Verdeel binnen deze spiegel de cantharellen en coquilles.
  6. Besprenkel het geheel met de arganolie en steek er wat Parmezaanse kaas filo's tussen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Pompoen