- 80 g Chocoladetakjes Mint
- 100 g Torenschuimpjes
- 900 ml Kaneel-roomijs met apfelstrudel
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Ijsbombe op tafel.
- Bekleed de kom met huishoudfolie.
- Neem het aardbeien-frambozenijs uit de vriezer en laat het iets zachter worden. Hak de chocoladetakjes in stukjes.
- Spatel de chocolade door het ijs. Bestrijk de wand van de kom met het ijs en zet de kom in de diepvries.
- Neem het roomijs uit de vriezer en laat het iets zachter worden. Hak de schuimkoekjes in stukjes en spatel ze door het roomijs.
- Neem de kom met aardbeien-frambozenijs uit de vriezer en strijk het schuimpjesijs over de eerste ijslaag uit.
- Zet de kom terug in de vriezer en neem het kaneelijs uit de vriezer en laat het iets zachter worden.
- Vul de kom met het kaneelijs en strijk het glad. Dek de bombe af met huishoudfolie en laat het ijs in ± 3 uur bevriezen.
- Neem 15 minuten voor het serveren de kom uit de vriezer. Houd de schaal enkele tellen in een bak met heet water. Keer de bombe op een mooie schaal.
- Smelt de chocolade volgens de aanwijzingen op het zakje en verdeel deze over de bevroren bombe. Garneer de bombe met het fruit en snijd deze in punten.