Carpaccio met zongedroogde tomaatjes

Carpaccio met zongedroogde tomaatjes

Smulweb imageSmulweb

Carpaccio zoals een carpaccio hoort te zijn. Dunne plakjes, daaroverheen rucola. Zongedroogde tomaten, parmezaanse kaas en fijngesnipperde ui maken deze Italiaanse klassieker af. Besprenkel de carpaccio met citroensap, balsamicoazijn en olie van de zongedroogde tomaten.

10 min bereiden

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 Carpaccio plakken

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Carpaccio met zongedroogde tomaatjes op tafel.

  1. Leg de plakken carpaccio mooi verspreid op twee borden.
  2. Verdeel de rucola over de carpaccio.
  3. Snijd de tomaatjes klein en verspreid het over de rucola.
  4. Snipper de ui heel fijn en verdeel het over de carpaccio/ruccola.
  5. Strooi de stukken parmesan erover.
  6. Breng op smaak met peper en zout.
  7. Besprenkel de carpaccio met citroensap, balsamicoazijn en olie van de zongedroogde tomaten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees