Mosselen met room

Mosselen met room

Smulweb imageSmulweb

Laat je gasten lekker knoeien met deze heerlijke mosselen met room. Kook ze in witte wijn, peper, zout, tijm en laurier en serveer ze met een pittige botersaus met knoflook, peterselie en saffraan. Bon appétit!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Mosselen met room op tafel.

  1. Hak de peterselie fijn. Kook de mosselen samen met de witte wijn, peper, zout, tijm, laurier en een eetlepel fijngehakte peterselie.
  2. Smelt in een andere pan de boter.
  3. Pers het knoflookteentje. Voeg de verse room, het geperste knoflookteentje en nog een eetlepel fijngehakte peterselie toe aan de pan met de boter.
  4. Laat de saus indikken. Kruid met zout en peper.
  5. Haal de mosselen uit de schelpen. Schik de mosselen op een voorverwarmde schotel. Overgiet ze met de saus. Tip: Voeg wat saffraan toe aan de saus.
eet smakelijk