Lasagne met paddenstoelen en gehakt

Lasagne met paddenstoelen en gehakt

Smulweb imageSmulweb

Een ovenschotel met lasagnebladen, gehakt, champignons, saus en mozzarella. Lasagne met paddenstoelen en gehakt is dé klassieker voor een reden. Serveer met een frisse groene salade.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Lasagne met paddenstoelen en gehakt op tafel.

  1. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui al omscheppend 3 min. op een halfhoog vuur.
  2. Voeg het gehakt toe en bak het al omscheppend rul.
  3. Bak de champignons 2 min. al omscheppend mee.
  4. Voeg het zakje lasagnesaus uit het pak en 8 dl water toe en breng alles aan de kook.
  5. Roer de bechamelsaus uit het pak door de melk en laat de saus 5 min. staan.
  6. Schep een laagje lasagnesaus in een ovenvaste schaal en bedek het met lasagnebladen.
  7. Herhaal totdat alle saus en bladen zijn opgebruikt en eindig met een laagje lasagnebladen.
  8. Verdeel de bechamelsaus erover en bak de lasagne in een voorverwarmde oven (200 °C) in ± 30 min. bruin en gaar.
  9. Laat de lasagne 5 min. rusten.
  10. Serveer de lasagne met een groene salade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta