Cappelletti van anne en rinske

Cappelletti van anne en rinske

Smulweb imageSmulweb

Maak zelf heerlijke cappelletti met spinazie en ricotta. Het deeg is gemaakt volgens een heerlijk recept op foodbgood.com. De romige ricotta en fijngesneden spinazie worden op smaak gebracht met nootmuskaat, munt, basilicum, kaas, zout en peper. Giet er tot slot wat olie overheen, met eventueel wat geraspte citroenschil en kaas.

120 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Cappelletti van anne en rinske op tafel.

  1. Maak het deeg voor de cappelletti volgens het recept op http://www.foodbgood.com/index.php/Tortellini
  2. Haal de steeltjes van de spinazie en blancheer de spinazie in wat olie. Laat de spinazie uitlekken en afkoelen, snij het daarna fijn.
  3. Roer de ricotta los en knijp de tenen knoflook erboven uit. Roer de spinazie erdoor en breng op smaak met nootmuskaat, munt, basilicum, kaas, zout en peper.
  4. Maak vierkantjes van het deeg volgens de beschrijving van tortellini en vouw de puntjes naar elkaar toe.
  5. Kook de cappelletti in 3-4 minuten in gezouten water gaar.
  6. Giet voor het serveren de olie erover met eventueel wat geraspte citroenschil en kaas.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta