Druivensalade met kip en geitenkaas(voorgerecht)

Druivensalade met kip en geitenkaas(voorgerecht)

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke voorgerecht met sla, uienringen, kipreepjes, druiven, geitenkaas en walnoten. De dressing met honing en olie zorgt voor de finishing touch van dit kleurrijke gerecht. Serveer de dressing in een leuk kannetje en laat iedereen zelf bepalen hoeveel dressing ze op hun salade willen druppelen.

10 min bereiden

voorgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(12)

  • 50 g Walnoten gepeld, ongezouten

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Druivensalade met kip en geitenkaas(voorgerecht) op tafel.

  1. Verdeel de sla over 4 borden.
  2. Leg daarop gezellig gerangschikt de uienringen, kipreepjes, druiven, geitenkaas en walnoten.
  3. Meng de ingrediënten voor de dressing. Als de honing zich moeilijk laat mengen met de olie, doe het dan kort in de magnetron.
  4. Giet de dressing in een leuk kannetje en zet op tafel, zodat iedereen naar eigen smaak de dressing eroverheen kan doen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte